30. september 2024Eesti Vegan Selts

Eesti Vegan Seltsi vabatahtlikud on eesti keelde tõlkinud tuntud veganaktivist Earthling Edi e-raamatu „30 mittevegan ettekäänet ja kuidas neile vastata“. Raamatut saavad kõik meie lehelt tasuta alla laadida.

Ed Winters ehk Earthling Ed on tuntud Briti vegan, loomaõiguste aktivist ja avalik esineja. Ta on üks mittetulundusorganisatsiooni Surge kaasasutajatest. Tema Instagrami kontol on pea 600 tuhat järgijat ning 450 tuhande järgijaga YouTube’i kanalil on videod, mis lükkavad ümber müüte, vaidlustavad spetsiesistlikke väljaütlemisi ning kajastavad tema veganluseteemalisi debatte.

Edi sulest on nüüdseks ilmunud kaks raamatut: „This Is Vegan Propaganda: (And Other Lies the Meat Industry Tells You)“ ja „How to Argue With a Meat Eater (And Win Every Time)“.

Enne aga, kui kirjastus tema need kaks kindlasti lugemist väärt raamatut avaldas, pakkus ta veganintele tasuta lugemiseks e-raamatut „30 mittevegan ettekäänet ja kuidas neile vastata“, mille on Eesti Vegan Seltsi vabatahtlikud nüüd eesti keelde tõlkinud.


Sellega aga ei piirdu Earthling Edi uudised Eestis! Nimelt astub Ed üles eeloleval Veganmessil veebiformaadis ettekandega „Kuidas olla vegan mittevegan maailmas”.

Osta pilet 12. – 13. oktoobril Tallinnas Kultuurikatlas toimuvale Veganmessile juba eelmüügist ja muidugi külasta ka Eesti Vegan Seltsi lauda. Mida kõike meie lauast sel aastal lisaks teiste veganitega suhtlemisele soetada saab, sellest kirjutame juba õige pea.


Edi tegemiste ja tema toetamisvõimaluste kohta loe tema veebilehelt earthlinged.org.

Eesti Vegan Seltsi tegevuse toetamise kohta leiad infot siit.