Teenused Koolitused

Vegantoitumise ABC

Veganliikumine kogub üha suuremat hoogu ning loomsetest võetustest loobunuid satub me ringkondadesse üha sagedamini. Loeng annab ülevaate veganlusest, selle peamistest põhjustest ja mõjudest. Loeng selgitab vegantoitumise põhimõtteid ning annab baasteadmised tervisliku täistaimse menüü koostamiseks.

Koolitusel saad teada:
  • Kes on taimetoitlane, vegan, täistaimetoitlane?
  • Miks valib üha enam inimesi veganluse ja millised on selle mõjud tervisele?
  • Milline on tervislik täistaimne toitumine ning kuidas koostada täisväärtuslikku veganmenüüd?

Kellele on koolitus mõeldud?

Eraisikud, organisatsioonid, ettevõtted ja erialaspetsialistid, kes soovivad mõista veganluse tagamaid ning teada, milline näeb välja täisväärtuslik vegantoidulaud.

Kes koolitab?

Toitumisnõustaja Eliis Salm

Eliisil on kõrgharidus tervisedenduses Tallinna Ülikoolist spetsialiseerumisega toitumisnõustamisele ning turundusalane magistrikraad Tallinna Tehnikaülikoolist fookusega tarbijakäitumisel ning kommunikatsioonil. Igapäevaselt töötab Eliis turunduse õppejõuna Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonnas ning keskendub oma uurimistöös tarbijakäitumisele – selle mõjuritele ning muutmisvõimalustele. Tema kireks on jätkusuutlikkuse, vastutustundlikkuse ning eetikaga seotud teemad ning rahvatervise valdkond erilise tähelepanuga toitumisel kui olulisel tervisemõjuril. Eliis on Eesti Vegan Seltsi toitumisnõustaja, ajakirja Vegan nädalamenüüde koostaja ja vegankokkade õppejõud Tallinna Teeninduskoolis. Ta on viinud läbi mitmeid tervise- ja toitumisteemalisi loenguid koolides, ülikoolides ning tuntud Eesti suurettevõtetes.

Tellimine ja info

Koolituse hind ning pikkus vastavalt kokkuleppele. Võta ühendust eliis.salm@vegan.ee.

Artiklid teemal Teenused

Eesti Vegan Selts
Eesti Vegan Selts

Liitu postiloendiga

Ole kursis tulevaste ürituste ja oluliste veganlusega seotud uudistega!
Me ei spämmi ega jaga sinu andmeid kunagi kellegi kolmandaga. Sul on alati võimalus ennast nimekirjast eemaldada, kui klikid meie uudiskirja lõpus olevale lingile.
Cookies